2019. Legvonzóbb Munkahelye Díj az Audi Hungariának

Az AUDI HUNGARIA Zrt. kapta a „PwC 2019 Top 10 Legvonzóbb Munkahelye Díj összesített 1. helyezése” címet, valamint a mai díjátadón a győri vállalat vehette át a legvonzóbb autóipari gyártó kategória első helyét is.

A PwC Magyarország a korábbi évekhez hasonlóan idén is felmérte a jövő munkavállalóinak munkahely-választási preferenciáit. A kérdőívet több mint 37 000 16 és 28 év közötti középiskolában vagy felsőoktatási intézményben tanuló diák és pályakezdő töltötte ki.

„Megtisztelő az Audi Hungaria számára, hogy a felmérés eredményeként ismét vállalatunk kapta a legvonzóbb munkáltató-díjat, valamint az iparági kategória első helyét. A megváltozott munkaerőpiaci elvárások tükrében az Audi Hungaria számára hangsúlyos annak megismerése, hogy jövőbeli munkavállalói milyen preferenciákat fogalmaznak meg. A vállalatnál alapvető fontosságú olyan munkakörnyezet biztosítása, amelyben optimálisan meg tud valósulni többek között a szakmai fejlődés, a munka és a magánélet egyensúlya, valamint a csúcstechnológiájú, innovatív munkavégzés”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.  

Az Audi Hungaria innovatív munkahelyeket és hosszú távú szakmai perspektívát biztosít munkatársainak. A vállalat szakmai fejlődési utakat, személyre szabott képzéseket kínál Győrben, de a munkatársak a konszern világszerte működő gyártó telephelyein is kipróbálhatják magukat.