Az Audi A3 Sportback Nagy Britannia legjobb használt autója

 A brit What Car? magazin 18 kategóriában kereste a legjobb használt modelleket. Ezek közül 8 kategóriában a Volkswagen konszern egy-egy modellje bizonyult legkiválóbbnak, és a legjobbak legjobbja az Audi A3 Sportback lett.

A What Car? Used Car of the Year 2020 néhány kategóriagyőztese:

Az Audi A3 Sportback-et tartja a tekintélyes magazin a legjobb vételnek a brit használtautó piacon. A modellre a What Car? magazin már megjelenésének évében, 2013-ben is felfigyelt, és ki is tüntette az Év Autója címmel.

ucoty_logo_m.jpg

A magazin szakértői a mostani összevetés alkalmával dicsérték az Audi A3 Sportback elegáns és tágas belső terét, valamint a sokoldalú szórakoztató és tájékoztató rendszerét. A hatékony benzin- és dízelmotorok erős sorozatával és a kiváló megbízhatósági rekordokkal kombinálva az A3 Sportback elnyerte az Év Használt Családi Autó Díját, majd a végső összevetésben az abszolút győztes címet is.

Mark Pearson, a What Car? használt autós rovatának szerkesztője elmondta, hogy az Audi A3 Sportback azért nyert, mert az összes olyan tulajdonságot egyesíti, amelyeket az adott osztályban kerestek, miközben kiemelkedő ár-érték arányt kínál.

a3_sportback_used_m.jpg

„Az A3 Sportback az elmúlt években többször is elnyerte az Év Család autója díjat, és bár ez a modell már közel áll gyártási ciklusának végéhez, úgy gondoljuk, hogy ma is lenyűgöző.

Nagyon jó vezetni, és olyan klasszikus belsővel rendelkezik, amelyhez néhány rivális még csak közelíthet. Kiváló menettulajdonságai és kezelhetősége mellett az is említendő, hogy a vásárlók sokféle benzines és dízelmotor közül választhatnak. Ez egy fantasztikus autó, és egy kiemelkedő használt-vétel, ezért alaposan megérdemelte az Év használt autója címet” – foglalta össze Pearson.