Advent Bécsben Élményvonattal

Nosztalgia hangulat a császári kulisszák mögött

Idén is hamisítatlan adventi élmények várják az utazni vágyókat, a legnépszerűbb úticél, Bécs irányába. A különleges hangulatú utazások kedvelői ismét élvezhetik a MÁV Nosztalgia Adventi Élményvonat nyújtotta programokat, már a vonaton egy DJ várja a bulizó társaságokat, Bécsben pedig akár nosztalgia villamossal is folytatódhat a városnézés.

Az ősz beköszöntével egyre több az adventi utazásokra szóló jegyfoglalás, ebben az időszakban sokan választják a rövidebb, akár egy napra szóló kirándulásokat is. Külföldre is szívesen látogatnak ilyenkor az utazók, főként az ikonikus adventi hangulatú városokba, mint Bécs vagy Zágráb. Sokan döntenek a vonatos utazások mellett, elsősorban a kényelem miatt, hiszen több közvetlen járatból is választhatnak. A nosztalgiavonatok igen nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen komplex programmal várják az utasokat, így valóban önfeledt élményben lehet részük: a vonaton forralt bor, finom ételek és karácsonyi buli is biztosítja a hamisítatlan adventi hangulatot.

Idén a társaság öt adventi tematikájú utat is szervez, főként az előző évek sikerei okán. Schvéd Norbert, a MÁV Nosztalgia ügyvezetője szerint is ez az év egyik legkiemelkedőbb sikerű és leghangulatosabb utazásokat biztosító időszaka:

A tematikus utazások mindig egy kis pluszt adnak ahhoz az élményhez, amit az utazók átélni vágynak, Adventkor a karácsonyi fénybe öltözött városok és a hangulat remek apropót kínálnak erre. Vendégeink az utazás élménye mellett akár újra átélhetik gyerekkori karácsonyi emlékeiket a nosztalgia hangulat segítségével, a városnéző programok pedig aktív kikapcsolódást nyújtanak. Ezért is egyre népszerűbbek ezek az utak, örülök, hogy idén is ilyen színes adventi palettát kínálhatunk vendégeinknek!”

Akár Bécsben a Schönnbrunni kastély előtti karácsonyi forgatagot, akár Zágrábban „Európa legjobb karácsonyi vásárát” választjuk úticélnak, a karácsonyi hangulat garantált, sőt a bécsi városnézést még nosztalgia villamossal is megtehetjük.

További információ: www.mavnosztalgia.hu