Átadták az egyetlen magyarországi limitált Suprát

A 17 év után feltámadó sportautólegenda Toyota Suprából bemutatásának első évében Európának mindössze 900 darab „alap” és további 90 darab különleges, számozott limitált szériás modell, azaz úgynevezett Toyota GR Supra A90 Edition jutott. Az európai kontingens néhány óra alatt elkelt, így kifejezetten szerencsésnek érezhetik magukat azok az ügyfelek, akik még idén átvehetik álmaik sportautóját és ezzel a különleges Supra 900 klub tagjai is lehetnek. Magyarországra összesen 8 vadonatúj Toyota Supra érkezik év végéig, ezek közül az elsőt, egy limitált szériás A90 Editiont szeptember 20-án, a Toyota Central Europe budaörsi központjában vehette át boldog tulajdonosa.

17 év után támasztotta fel ikonikus sportautóját a Toyota, 340 lóerős teljesítménnyel, lenyűgöző, az előző modellek örökségét idéző formavilággal tért vissza a Supra. A vadonatúj GR Supra a Toyota legendás sportkocsijának ötödik generációja, és egyben az autógyártó sikert sikerre halmozó (WRC világbajnoki cím, WEC világbajnoki cím, Dakar bajnoki cím) versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing első globális GR modellje. A Toyota Supra immáron több, mint négy évtizede, 1978 óta testesíti meg a kompromisszumok nélküli letisztult sportautó eszményét, amelynek örökségét világszerte különleges Supra-klubok ápolják, az immáron Magyarországra is megérkezett új generáció pedig méltó a nagy elődökhöz.

A várva várt legenda

Már érkezésének bejelentésekor felfokozott várakozás és izgalom övezte a vadonatúj GR Suprát, ami csak tovább fokozódott, amikor a Toyota bejelentette, hogy a bevezetés első évében csupán 900 darab Toyota GR Supra, és további 90 darab limitált szériás Toyota GR Supra A90 Edition kerülhet az európai vásárlókhoz, akiknek számos különleges előnnyel kedveskedik a japán autógyártó. Köszönetképpen, hogy hozzájárultak a Supra típusnév visszatéréséhez, a 990 szerencsés ügyfél exkluzív, pénzzel nem megvásárolható élményprogramokon vehet részt, és első kézből lehet részese a legenda feltámadásának.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!