Azt mondják, megérkezett a tökéletes, környezetbarát hajózás

A Yamaha bemutatja a lenyűgöző Electric Drive kínálatot, amely a hajózás örömét és a környezetbarát felfogást ötvözi.

A Yamaha édesvízi és az új Electric Drive tengeri sorozata is könnyen kezelhető és kényelmes modelleket kínál: jelentősen csökkenti a szennyezőanyag-kibocsátást és folyamatosan rendkívül alacsony zajszinttel működik. Az Electric Drive modellel a hajózás szerelmesei kivételesen biztonságos, modern és környezetkímélő módon kalandozhatnak a vizeken.

M32 – A legnagyobb teljesítmény a halak megzavarása nélkül
A kompakt, mégis erős új M32 modell funkcióinak sokasága nap mint nap pont oda röpíti a hajót, ahol annak lennie kell. Az elegáns M20 és M26 termékcsalád legújabb tagjaként az M32 motorral egyetlen gombnyomással vízre teheted a Yamahát – a kivételhez és tárolás pedig egy kézzel is megoldható. Az állítható feszességű kormányzás és az állítható kormányrúd segítségével a csónak kormányzása gyerekjáték az M32-vel. Az eddigi legerősebb elektromos hajtómű szinte zaj nélkül működik, kipufogógázok kibocsátása nélkül, így soha nem kell azon aggódnod, hogy megzavarod a vadvilágot – ez pedig minden horgásznak és természetjárónak fontos szempont.

MX18 – 5-ször hosszabb ideig működő megbízható modell, megengedhető áron
A Yamaha Electric Drives elektromos motorokat világszerte strapabíró, megbízható és nagy munkabírású hajómotorként tartják számon. Az MX modell ezt az örökséget még magasabb szintre emeli a Digital Maximizer™ eszközzel – amelynek segítségével a hajó egy töltéssel ötször olyan sokáig tud futni.

Az MX18 szabályozható alapjárati sebességvezérlő motorokkal megadhatod a pontos sebességet, amihez a motor csak a szükséges erőt adja, így az akkumulátor az egész napos horgászást is bírni fogja.

MS20 – a tengervíz könyörtelenül elbánik a nem megfelelő felszereléssel
A továbbfejlesztett korrózióvédelemmel az új MS20 modell még a legmostohább tengeri körülmények között is kiválóan helyt áll. A szemcseszórt borítást alumínium réteg védi az oxidálódástól és rozsdától. A végső porbevonat pedig tökéletes védelmet biztosít a motornak. Az intuitív, egyszerűen kezelhető kialakításnak köszönhetően az MS20 20,4 kg-nyi erőt és precíz manőverezést jelent. A Digital Maximizer segítségével meghosszabbított akkumulátor-élettartammal és a páratlan korrózióvédelemmel az MS20 már önmagában jó fogást jelent a horgászoknak.

Elektromos hajtású környezetbarát működés teljes kínálata
Az Electric Drive eddigi M12, M18, M20 és M26 modelljei mellett a Yamaha tovább erősíti a környezetbarát hajózáshoz ajánlott kiterjedt kínálatát. A Yamaha Electric Drives termékcsaládja sokféle célra ideális – a gyors utaktól a pihentető horgásztúrákig -, édesvízben vagy tengerben is remek választás. Egyszerűen kezelhető, halk és mindig megbízható, környezetkímélő és örömöt csempész a hétköznapokba.