6 tipp a jobb kocsiszexért

Van, amit még hozzátennél?

Az autóban eltöltött erotikus pillanatok nem csak a bevállalós fiatalok kiváltsága, bármikor hozhatja úgy a szükség életkortól függetlenül.

Alább 6 tippet olvashatsz, amivel ezt a nem feltétlenül hétköznapi szexuális szituációt jobbá és kényelmesebbé teheted.

1. A HÁTSÓ ÜLÉSEN CSINÁLD

Bár tapasztalt rókáknak ez már egyértelmű lehet, első alkalommal sokan beleesnek abba a hibába, hogy az első ülésen állnak neki a játékos pillanatoknak. Ez több tényező miatt sem a legjobb ötlet:

– Könnyebben észrevesznek, mint hátul

– Jóval kevesebb helyed van, hiába hajtod hátra az ülést

– A heves pillanatok közben könnyedén megnyomhatjátok a dudát, ami kellemetlen szituációkat okozhat

2. TOLD ELŐRE AZ ELSŐ ÜLÉSEKET

Igen tudjuk, hogy a kocsiszex sokszor hirtelen jön, és a nagy hév közepette semmivel sem szeretnétek a pároddal foglalkozni, kizárólag egymással. Ez tökéletesen érthető, ám ha rászánjátok azt a két percet és előretoljátok az első üléseket, később megfogjátok magatoknak köszönni.

3. A MISSZIONÁRIUS A LEGJOBB BARÁTOD

A szex a kocsiban olyan, mint a Tetrisz, azzal a különbséggel, hogy digitális alakzatok helyett a végtagjaidat kell elhelyezned az eléggé szűkös helyeken.

Sokan vagyunk vállalkozó kedvűek, de a általában rájövünk, hogy a hátsó ülésen bizony misszionárius pózban lehet a legkönnyebben elférni, hiszen a pároddal egymásnak simultok, így kevesebb helyet foglalva.

4. HASZNÁLD A RUHÁDAT PLUSZ KÉNYELEMNEK

Mielőtt Te vagy a párod megszólaltatná a riasztót, amikor sokadik alkalommal fejelitek meg az ajtót, rakjatok oda egy pulcsit vagy nadrágot, és nem csak a riasztót spóroljátok meg, de kényelmesebb is lesz az aktus és fejfájás mentes.

5. SÖTÉTÍTETT ABLAKOK

Ez a tipp igazi profiknak szól.

Ha több szexuális aktust folytatsz az autód hátsó ülésén mint a hálószobádban, érdemes lehet elgondolkozni színezett üvegek beépítésén.

Sok kíváncsi pillantástól menthet meg, és növeli az intimitást.

5+1. KUTYAPÓZ NYITOTT AJTÓVAL

Ha tökéletesen megvagy róla győződve, hogy senki sem fog a közelben járni, egy felturbózott autószex pozíciót is bevethetsz. A párod az ülésen térdel, te pedig gyakorlatilag az autón kívülről mögé állsz (természetesen nyitott ajtók mellet).

Sőt, magas embereknek konkrétan ajánlott kipróbálni, hiszen ők még kevésbé férnek el az autó hátsó ülésén, mint bárki más.