Sziget-Budapest CITYPASS mindenkinek

A kétnapos, az ötnapos és a tizenhárom napos érvényességű Sziget – Budapest CITYPASS érvényességi ideje alatt korlátlan számú utazásra jogosít

·         a fővárosi közösségi közlekedés autóbusz- (kivéve a 100E járatot), villamos, trolibusz-, metró-, fogaskerekű-, HÉV- és rév-vonalain, valamint a menetrend szerinti hajójáratokon Budapest közigazgatási határán belül.

·         a Sziget–repülőtéri transzferjárat teljes hosszán. A buszon továbbá a repülőtér irányából a Sziget Fesztivál felé a Sziget karszalagra beváltható vócserek is érvényesek.

·         a Jászai Mari tértől az Óbudai-szigetig közlekedő rendkívüli hajójáraton.

A CITYPASS karszalagok csak a tulajdonosuk csuklójára rögzítve, és – a két-, illetve ötnapos CITYPASS jegy esetében az érvényesítéskor történt lyukasztástól eltekintve – sértetlen állapotban jogosítanak utazásra. A Sziget karszalagok műanyag csattal záródnak, amely megbontás esetén érvényteleníti a Sziget karszalagot. A megbontás minden esetben szabad szemmel látható. Az érvénytelenített Sziget karszalag utazásra nem jogosít. A Sziget – Budapest CITYPASS birtokában igénybe további kedvezmények is igénybe vehetők.

A tizenhárom napos érvényességű CITYPASS augusztus 3-án 0 órától augusztus 15-én éjfélig érvényes, ára 14.900 forint. A kétnapos CITYPASS a kiváltás napjától másnap éjfélig érvényes, ára 5900 forint. Az ötnapos CITYPASS a kiváltás napjától számított ötödik napon éjfélig érvényes, ára 9900 forint. További információk és CITYPASS vásárlási lehetőség a szigetfestival.com/hu/citypass oldalon. CITYPASS-t személyesen a BKK repülőtéri ügyfélközpontjában vagy a SZIGET árusítóhelyein érdemes beszerezni.