Rendkívüli hajójárat a Jászai Mari tér és az Óbudai-sziget között

Augusztus 7-e, szerda és 13-a, kedd között rendkívüli hajójárat közlekedik negyedóránként a Jászai Mari tér (Margit híd) és az Óbudai-sziget között. A hajókon CITYPASS karszalaggal, vagy a BKK díjszabása szerinti jegyekkel és bérletekkel utazhatnak.

A rendkívüli hajójáratra a Jászai Mari téren a 8-as kikötőnél, az Óbudai-szigetnél pedig a D12-es hajó kikötőjében lehet felszállni. A járat menetrendje ezen a linken érhető el.

További változások a menetrend szerinti közösségi közlekedési vonalakon

A D11-es és a D12-es hajójáratra a Sziget Fesztivál ideje alatt a Jászai Mari téren megszokott helyétől eltérően a hídhoz kissé közelebb, a 10-es számú kikötőben lehet felszállni. A BKK D11-es és D12-es, menetrend szerinti hajójárata a fesztivál ideje alatt nem áll meg az Óbudai-sziget kikötőnél.

A fesztivál ideje alatt a 226-os busz nem tér be az Óbudai-szigetre: az Árpád híd M és Aquincum H között közlekedik, a Bogdáni út megállóhelytől a Szentendrei úton haladva, az érintett megállóhelyeken megállva. A buszjárat ebben az időszakban nem érinti az Óbudai-szigeten lévő megállóhelyeket.