Számos programmal készül az Audi az 51. Kékszalag Nagydíjra

Akár 600-nál is több hajó állhat rajthoz az 51. Kékszalag Nagydíjon, amely 2019. július 18-án, 9-kor indul Balatonfüredről. Az Audi immáron tíz éve támogatja az eseményt, s ezúttal is számos programmal készül az elektromos autózás jegyében a Balaton északi-partján elhelyezkedő városban. A négykarikás márkának köszönhetően az  Audi Race Cup keretében új formában mérhetik össze a sebességüket a mezőny leggyorsabb hajói.

Látványos helyszíni jelenléttel készül a 2019. július 18-án, reggel induló 51. Kékszalag Nagydíjra az Audi, amely már 10 éve támogatja Európa legnagyobb tókerülő vitorlás versenyét. A balatonfüredi Tagore sétány elején található Vitorlás téren települ ki a négykarikás márka, ahol az elektromos autózást helyezi középpontba, így az érdeklődők megtekinthetik a tisztán elektromos új Audi e-tront. Itt találkozhatnak a látogatók július 20-án az Audi szponzorált finn-dingi világbajnok vitorlázóval, Berecz Zsomborral is. Az Audi Driving Experience keretében a regisztrálók tesztvezetésen próbálhatják ki a márka legfrissebb modelljeit. A hangtalan autózást pedig a versenyzők is átélhetik, hiszen a négykarikás márka az idei shuttle élményt e-tronokkal is biztosítja számukra.

Az Audi jóvoltából – immáron Audi Race Cup néven – a leggyorsabb high-tech hajók ebben az évben is összemérik sebességüket és ügyességüket, a Balatonfüredi móló előtti vízfelületen, amely így mindenki számára egy izgalmas programmal szolgál majd.