A BMW Vision M NEXT tanulmányautó

A BMW Vision M NEXT tanulmányautó a BMW M divízió elképzelt jövőképébe enged idő előtti betekintést – egy lélegzetelállító formanyelvvel megáldott, hálózatról tölthető sportautó képében.

A közeli jövő autóvezetőinek már lehetőségük lesz arra, hogy eldöntsék, tényleges vezetőként vagy utasként kívánnak-e beülni a kormány mögé. A BMW Vision M NEXT tanulmányautóval a BMW Group arra a kérdésre ad választ, hogy milyen formát ölthet a jövőben a vezetés azon kézzelfogható élménye, amelyet a bajor prémiumgyártó ügyfelei a saját irányításuk mentén váltanak valóra. A koncepció a BMW M divízió hálózatról tölthető jövőképébe is betekintést enged, a vezetés legendás élményét éltető sofőrt helyezve a középpontba. A fedélzeten dolgozó, intelligens vezetést támogató rendszerek eközben átfogó, biztonságos közreműködéseikkel gondoskodnak a vezetés élményének intenzitásáról.

A BMW Vision M NEXT tanulmányautó exkluzív világpremierjének a BMW Welt #NEXTGen fesztivál alkalmából felállított infotainment-színpada ad otthont. A müncheni központú vállalatcsoport rendhagyó eseménye a személyes mobilitás „BMW Group által valóra váltott” („made by the BMW Group”) megoldásaira helyezi a hangsúlyt, újabb állomással gazdagítva a BMW Group autószalonokkal, illetve technológiai- és jövőkiállításokkal tarkított nemzetközi naptárát. A vállalatcsoport itt tárja elsőként a nagyközönség elé az intelligens szolgáltatás-paletta innovációira épülő, nagymértékben automatizált, tökéletesen hálózatba kapcsolt, tisztán elektromos meghajtású személyes mobilitás terén kifejlesztett legkorszerűbb technológiai innovációit, amelyeket a BMW Vision M NEXT tanulmányautóhoz hasonlóan látványos modellek világpremierje övez.

„A BMW Vision M NEXT tanulmányautó a sportos vezetési élmény jövőjébe enged bepillantást” – mondta Adrian van Hooydonk, a BMW Group vezető formatervezője. „Ahol a BMW Vision iNEXT tanulmányautó az automatizált járművezetés korszakának érkezésével párhuzamosan változó utazási szokásainkat prezentálta, ott a BMW Vision M NEXT tanulmányautó a csúcstechnológiáknak köszönhető, minden korábbinál tisztább és intenzívebb vezetési élményt testesíti meg. Mindkét modell a bajor prémiumgyártó ügyfeleit helyezi a középpontba. A dizájn és a technológia adta lehetőségek kiaknázásával az „EASE” és a „BOOST” élmények egyre természetesebbé és átfogóbbá válnak” – tette hozzá.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!