A NIU piacvezető okosrobogója túl van a 3 milliárd futott kilométeren

A NIU “Smart Urban Mobility” tisztán elektromos meghajtású intelligens okosrobogó az idei évben a 2018-as sikereihez hasonlóan tartja a piacvezető szerepét az eladási statisztikákban. A beépített SIM internetes adatkártyának köszönhetően a járművekről érkező telemetriai adatokból tudjuk, hogy a NIU robogók összfutás teljesítménye túl van a hárommilliárd ügyfél-kilométeren. (3.000.000.000km)

Az e-mobilitás továbbra is trend marad, és a NIU ebben az emelkedő környezetben is piacvezető tud maradni. A különböző ügyféligényekhez alkalmazkodva jelennek meg az újabb modellek, így már szinte mindenki megtalálhatja a NIU modellpalettáján a számára legmegfelelőbb elektromos járművet. A sok elégedett ügyfél beszámolója is visszaigazolja a NIU népszerűségét. A hárommilliárd utcán megtett kilométerről szerzett telemetriai adathalmaz olyan versenyelőny a NIU fejlesztőinek a kezében, amit nagyon nehéz lesz behozni. Ennek is köszönhető a világszinten alacsony meghibásodási statisztika.A hárommilliárd megtett kilométert megünnepelve, a NIU kibocsát egy 500 darabos limitált sorozatot “NIU NSport Blue Billion Limited Edition” néven. A korlátozott darabszámban kiadott NIU a gyönyörű kék fényezésével kiemelkedik a tömegből és új fényt visz az utcára. Az új, nagyméretű, 29 literes színre fújt TOP Case elegendő rakodóhelyet biztosít a mindennapos holmijainknak, vagy legalább egy bukósisak számára. Ráadásul levehető és a motor színében pompázva abszolút felső kategóriás megjelenést biztosít. A hozzá tartozó matricák minden tekintetet oda vonzanak, és a legfontosabb tulajdonságokra hívják fel a figyelmet:

  • e-mobilitás trendi
  • több mint 3.000.000.000 megtett kilométer
  • Bestseller, a NIU NSport a világ legnépszerűbb elektromos robogója

A NIU NSport Blue Billion Limited Edition mostantól megrendelhető minden hivatalos márkakereskedőnél. Az első ötszáz megrendelést igazoljuk vissza világszerte. A kiszállítások 2019 nyarára várhatóak. Az ár tartalmazza a speciális fényezést, a matrica-csomagot, a hátsó csomagtartót és a levehető, nagy méretű, színre fújt Top Case-t. Részletekről érdeklődj a legközelebbi hivatalos NIU márkakereskedőnél.

Néhány érdekes adat, hogy mennyi is ez a 3.000.000.000 km tulajdonképpen, amit a NIU elektromos robogói városi körülmények között tettek meg:A hárommilliárd kilométert fénysebességgel utazva is közel 3 óra alatt lehetne megtenni. A Nap-Föld távolsága 7 perc fénysebességgel.Vagy 8.000 (nyolcezer) Holdutazás, azaz 8.000-szer mehetnénk el a Holdra.Azzal, hogy ennyivel kevesebbet használtunk belsőégésű motorokat, közel 150.000 tonna CO2-t spóróltunk meg. (Nem számolva azzal, hogy sokan autóból ültek át, aminek magasabb a CO2 kibocsátása, mint egy benzines robogónak)