Elindult a világ Első Közösségi autókereskedése

Egy még akkor is belül a legismertebb magyar autókereskedéssel foglalkozó oldal lenne egy WOOWW Cars elnevezésű új magyar startup, melynek lényege, Hogy kvázi befektetés nélkül Barki nyithat magának Egy internetes autókereskedést Akar egy nappalijából van. Steve Kollar alapító-tulajdonos Arrol beszélt, a felhasználók lényegében azzal jelentése Pénzt kereshetnek, ha a Facebookon megosztanak Egy autós tesztvideót, blogot Vagy Egy általuk választott bármilyen autós hirdetést.

Megreformálná a magyar autókereskedelmet egy WOOWW Cars elnevezésű új magyar startup, és a gyakorlatban ellenszavazat van állnak Már Messze a célkitűzéstől. 

Steve Kollar alapító-tulajdonos 1994-ben kezdett el autókkal kereskedni, Majd hosszabb-rövidebb kihagyás UTÁN évtizedes tapasztalatát felhasználva Egy Szerencsés véletlennek köszönhetően applikációt fejlesztett AZ autóvásárlási folyamatok leegyszerűsítésére. 

„Fél évvel ezelőtt AZ Egyik partnerem megkért, Hogy rakjam ki a Tartós bérletben levo autóját a Facebook-oldalamra. Nagyon Rossz konstrukcióban levo kocsiról volt szó, Nagyon Magas Havi díjjal, Mégis rengetegen jelentkeztek Ra. Ekkor gondoltam Arra, Hogy ennél azért jobbakat is ki lehetne ajánlani, ezért felkerestem importtal és tartós bérlettel foglalkozó autókereskedőket”- emlékezett vissza a kezdetekre Steve Kollár. 

A weboldalon Keresztül ma Már Barki kedvére válogathat a Hatalmas választékból. Az autókat a Vállalatnál hitelbírálat UTÁN megvásárolja a vevőknek, a járművet beszállítják AZ országba és Egy TÖBB fázisos kontrollon van Keresztül megy, Így ellenőrzik AZ eladó Által megadott paramétereket. Mindent automatizáltak, tehát ha Valaki kiválaszt Egy autót, 15 percen belül megtudja, Hogy egy járulékos költségekkel összesen mennyibe kerül Majd AZ. 

„Anno Nem gondoltam Volna, Hogy autókereskedelmet Lehel internetes nyitni, de Mára EZ a legkönnyebb Mindenki SZÁMÁRA. A vevők fotókat és Minden other Fontos információt látnak AZ autókról, bizalommal fordulnak hozzánk, ennek is köszönhető, Hogy AZ Ügyfeleink 98 százaléka szerint csak akkor látja a vásárolt kocsit, amikor Már beérkezett hazánkba”- magyarázta Steve Kollár. 

Szerinte a Hagyományos autókereskedelem megmarad, de AZ embereknek Arra van igényük, Hogy Minel szélesebb adatbázisból tudjanak választani. Ezzel időt is tudnak spórolni, AMI Fontos, Mert Senki nem Akar Már Egy napig menni Egy autó UTÁN. 

Az úgynevezett vevőszippantó oldalba belekerültek AZ autóélmény szolgaltatasok van, Így például a Tesla tesztvezetés Vagy a régi autók bérbeadása is. 

A WOOWW Cars mindenkit ki Tudsz szolgálni, Legyen egynapos Vagy TÖBB éves a CEGE. Most indul a magánszemélyes üzletáguk van, where magáneladók és Kereskedők díjmentesen tudják Majd feltenni egy platformra AZ autókat, melyek finanszírozási részét egy indítási menedzseli. 


A kereskedés attól Közösségi, Mert egy Felhasználók Akar ugy van kereshetnek pénz, ha a Facebook-oldalukon megosztanak Egy autós tesztvideót, Egy blogot, Vagy Egy általuk választott bármilyen Autós hirdetést. Ha AZ ezekből a bejegyzésekből generálódott ügyfelek szerint csak Két év múlva vásárolnak egy startupon Keresztül, Akkor is JÁR egy Állománykezelés Portfolio Management nekik. Ezeket a folyamatokat Pedig pontosan nyomon tudják követni a Saját webirodájukban. 

Az ötperces regisztrációt követően a Cég átadja AZ adatbázisát illetve AZ autóértékesítéshez szükséges munkafolyamatot is. Így tulajdonképpen Barki nyithat autókereskedést egy Saját otthonából pénzbefektetés nélkül, Mégis Elég jó bevételre tehet Szert Egy Egyszerű marketingtevékenységgel. 

A WOOWW Cars célja, Hogy a magyar Indulás UTÁN Nemzetközi SZINTEN is terjeszkedjen. 

(SIC – indokolatlan nagybetűkkel, ékezethibákkal)