Az mondják, emberre nem veszélyes az M0-son felborult kamionból kifolyt anyag

Mint arról az Egyszer már láttam autót korábban beszámolt, felborult egy kamion az M0-son Vecsésnél pénteken, kora délután. Az autóutat teljes szélességében lezárták – közölte a rendőrség a honlapján. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a kamion veszélyes anyagot szállított, de a mérések alapján a lakosság nincs veszélyben.

    A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben a kamion rakománya az úttestre szóródott. Az autóút jobb és bal pályatestét teljes szélességében lezárták a 34. és a 41. kilométer közötti szakaszon. Kerülni Üllő felé lehet – írták.
   

 András Tamás, a megyei rendőrség szóvivője az MTI-nek délután 4 órakor azt mondta, a helyszínelést befejezték, a műszaki mentés és a kármentesítés még folyamatban van, az M0-s zárását a lehető leghamarabb feloldják.
  

  A katasztrófavédelmi mobil labor mérései alapján az anyag nem jelent veszélyt sem az ott lakókra, sem a környező utakon közlekedőkre, sem pedig a mentesítésben résztvevőkre.
  

  A balesetben nem sérült meg senki.

https://egyszermarlattamautot.hu/2019/05/10/felborult-egy-veszelyes-anyagot-szallito-kamion-az-m0-son/