Újra középpontban az autók mellett a magyar csajok

Ahogyan immáron kilencedik éve minden szezonnyitón, idén is sor kerül Az Automobil és Tuning Show szépségversenyére, a  Miss AMTS-re! A színvonalban és népszerűségben 2010 óta töretlenül fejlődő megmérettetés idén is nagy felhajtás mellett, remek díjakért zajlik majd!

A nagy múltú versenysorozat tavaly merőben új formátumot kapott, “Tuning autók, tuning lányok” jelszóval. A versenyzők már nem csak szépek, de sportosak, erősek és nem bánjuk azt sem, ha „spoilerezettek”. Az elődöntő március 1-én, pénteken zajlott, ahol a versenyt jegyző SQUADhosztesz- és modellügynökség szervezésében bemutatkozott az a 10 hölgy, aki már biztosan részt vesznek az idei megmérettetésen. Hamarosan jelentkezünk a képekkel is!

A díjak 2019-ben is igen komolyak: a Miss AMTS győztese egyenes ágon jut be Európa legrangosabb tuning-lányos szépségversenye, a MISS TUNING nemzetközi döntőjébe, így női fronton ő képviseli majd hazánkat a Tuning World Bodensee forgatagában. A díjak sorát értékes MissQvásárlási utalványok, szépségszalon kezelések, portfólió fotózások és további nyeremények gazdagítják.

A zsűriben pedig számos hazai híresség mellett a az aktuális német tuningkirálynő, Laura Lee is helyet foglal majd, aki az AMTS egyik díszvendége lesz.

A tavalyi Miss AMTS szépségverseny összefoglalója