A Nyugati-Part egyik legismertebb autóépítője is ott lesz a Vásárvárosban a hétvégén

Az immáron 14. életévét betöltő AMTS Autó Show nemzetközi hírnevét mi sem bizonyítja jobban, mint az évről-évre népesebb számú külföldi felhozatal, mely 2019-ban immáron Európa 17 országának több száz tuning autóját hozza a Hungexpóra. Velük együtt pedig számos híresség is érkezik hozzánk a mobilitás világából, még Amerikából is!

Büszkén jelenthetjük be, hogy az Automobil és Tuning Show-ra idén is ellátogat a Nyugati-Part egyik legnevesebb építője, John D’Agostino! A kaliforniai Celebrity Kustoms alapítója nagyon szívébe zárta Magyarországot, nem is volt kérdéses, hogy immár zsinórban harmadszor is beütemezi éves körútjába hazánk legnagyobb autós rendezvényét. 

“Custom Király” az 1970-es kezdet óta több, mint 50 makulátlan átépített amerikai veteránautó szülőatyja, így az átépített autók mellett minden bizonnyal az AMTS berkein belül elsőként megrendezésre kerül ’50 Brothers Hot Rod Show, valamint a Classic Automobil Show járművei mozgatják majd meg igazán.

John D’Agostino élő legendának mondható Kalifornia autóépítőinek körében. Csaknem 50 éves munkássága során nincs az a Custom díj, amit ne gyűjtött volna be, sajátos névre keresztelt autóit pedig zömében hollywoodi hírességek és gyűjtők vásárolták meg. Építéseit számos helyen látni kiállítva Kalifornia-szerte, az egyik legendás példány, az “Elvis II” például az Oscar-gálának is helyszínt adó Walk of Fame-en díszeleg, Los Angelesben.

John D’Agostino az AMTS nagyszínpadán, háttérben a 2018-as nyereményautóval

D’Agostino nevét korábban is hallhattuk már, főként Európa legnagyobb autótuning showja, a Tuning World Bodensee kapcsán, ahol állandó sztárvendégként tartják számon. Hasonlóan a tavalyi évhez, hozzánk sem üres kézzel érkezik: amellett, hogy főként a Sonax (mellette pedig az azóta a magyar Celebrity Kustoms-é avanzsált DF Tuning) standján bárki elcsípheti dedikálásra, saját gyártású díjat is hoz magával, mellyel az AMTS egy – számára legkedvesebb – gépjárművét díjazza majd.

A kifejezetten a rendezvényre készült, “Styling Car of the Year” névre hallgató kristályserleg már egy fokkal magasabb kategóriát jelöl, mint a tavaly kiosztott “Award of Excellence”, ez pedig márt biztos, hogy egy AMTS-en kiállító építőjé lesz. A díj független a show szokásos szépségversenyének csaknem 70 trófeájától, ennél nagyobb elismerést azonban még biztosan nem kapott autóépítő az AMTS-en!

Az AMTS-re készült “Award of Excellence” trófea

Az amerikai sztárvendég mellé méltó géppark is dukál, mely minden eddiginél komolyabb USA autós felhozatalban, valamint egy az idei évre teljesen megújult Hot Rod kiállításban, a ’50 Brothers által szervezett Show for Real Cruiser-bentetőzik majd. Utóbbi kiállítás a tavalyinál is nagyobb méretben, számos épített autóval és Pin-Up lányokkal egyetemben a “B” pavilonban várja majd a látogatókat.

Találkozz Te is és rázz kezet egy élő legendával, John D’Agostino-val az Automobil és Tuning Show-n, március 22-24 között a Hungexpón! Ha még nem vásároltad meg a belépőd, február 28-ig kedvezményesen megteheted online, sőt, jegyeddel akár egy egyedi Ford Mustang Coupét is nyerhetsz!

“AMTS… Budapest… I’ll be there… will you ?”