Törték, zúzták a Tarraco-t, az meg tök jól bírta

A SEAT legnagyobb termékinváziójának legújabb modellje, az új SEAT Tarraco ötcsillagos biztonsági minősítést ért el az Euro NCAP tesztelő szervezettől, folytatva a márka hagyományát olyan járművek kifejlesztésében, amelyek nemcsak a sokszínű fogyasztói bázis igényeinek felel meg, hanem a legbiztonságosabb járműveket kínálja a piacon.

Az Euro NCAP vizsgálati eljárásai minden évben egyre igényesebbé válnak, mivel a biztonsági szervezet növeli a vizsgálatok számát és szigorúságát. A jármű minden aspektusát megvizsgálják, mérve azt a képességet, hogy az autó megvédje mind a felnőtt, mind a gyermek utasokat, a közlekedés résztvevőit, miközben értékelik a fejlettebb biztonsági segédrendszereket.

A SEAT zászlóshajó modellje, a Tarraco SUV a legmagasabb szintű biztonságot érte el a fogyasztóvédelmi testület által végzett tesztek sorozatában.

A Tarraco aprólékos teszteken ment keresztül, hogy meghatározhassák biztonsági szintjeit. A felnőtt utasok védelmét olyan vizsgálatokon keresztül mérik, amelyek magukban foglalják a 40%-os átfedést és a teljes szélességű merev akadályt, valamint az oldalsó akadályt és az oszloppal való ütközést. Ehhez hozzátartoznak az ostorcsapás tesztek és az autonóm vészfékezés (AEB), melyeket a sebességek és a jármű átfedések széles skáláján teszteltek.

Gyermekek védelme érdekében …