Elektromos kéziszerszámokkal támad a Peugeot

12 elektromos kéziszerszámot számláló komplett PEUGEOT EnergyHub szerszámkínálat

A PEUGEOT új szerszámokat kínál az igényes barkácsmesterek számára: ütvefúró, fúrókalapács, körfűrész, dekopírfűrész, excenter csiszoló, sarokcsiszoló, csiszológép és multifunkciós szerszám. A PEUGEOT Design Lab stúdió által tervezett elektromos kéziszerszámok a márka Energy Drill fúrógéppel debütáló, vezeték nélküli szerszámkínálatát gazdagítják. A Peugeot Outillage a bevezetés alkalmából új logóval, jelmondattal és weboldallal jelentkezik. Az EnergyHub szerszámkínálat valamennyi tagja elérhető már a legfontosabb barkácsáruházakban, az erre szakosodott internetes oldalakon, valamint az online PEUGEOT Boutique-ban. A termékek ára bruttó 79,90 és 289,00 euró között mozog.

PEUGEOT szerszámok minden munkához!

Az új PEUGEOT EnergyHub vezeték nélküli kéziszerszámok szabadon felcserélhető 2, 4 vagy 5 Ah-s akkumulátorokkal működnek. Közülük nem egy, nagy teherbírású, hosszabb üzemidőt biztosító BRUSHLESS (szénkefe nélküli) motorral szerelték fel. Mindegyik szerszámhoz védőfelszerelés jár, mely egy védőszemüveget, egy pormaszkot és füldugókat foglal magában.

Az EnergyDrill-18VPBL2 ütvefúró a fát, a műanyagot, a fémeket és a betont is képes átfúrni. A hozzá tartozó BRUSHLESS motor nyomatéka 85 Nm. Egy rezgéscsillapító fogantyú, két (2,0 és 5,0 Ah) lítium-ion akkumulátor és egy hordtáska tartozik hozzá kiegészítőként. Ára bruttó 289,00 euró.

Az EnergyPunch-18VBL fúrókalapács a legellenállóbb anyagokat és a betont is viszi. Fúrás, lyukasztás és vésés funkcióval rendelkezik. 2,2 Joule ütőerejű BRUSHLESS motorral és LED-es világítással látták el, és egy rezgéscsillapító fogantyú tartozik hozzá kiegészítőként. Ára bruttó 169,90 euró.

Az EnergySaw-J18V dekopírfűrésszel ív mentén és egyenesen is lehet vágni. A különböző típusú fűrészlapok (T, U, L) felhelyezéséhez nincs szükség külön szerszámra. A LED-es világítás, az ergonomikus fogantyú és a dönthető alumíniumtalp a legprecízebb barkácsmesterek vágyait is kielégíti. A szerszámhoz három, kifejezetten fa fűrészelésére való speciális fűrészlaptartozik. Ára bruttó 89,90 euró.

Az EnergySaw-C18VBL körfűrész deszkák és pallók egyenes vonalban történő precíz vágását teszi lehetővé. BRUSHLESS motorral, a precíziós vágásokhoz szükséges lézeres irányvezetővel és ergonomikus fogantyúval szerelték fel. A lehető legpontosabb vágás érdekében a körfűrész egy 165 mm átmérőjű, 40 foggal ellátott vágótárcsával rendelkezik. Ára bruttó 149,90 euró.

Az EnergySand-18V excenter csiszoló fa és fém csiszolására egyaránt alkalmas. Oldalról vagy fölülről is kézbe lehet fogni. Elektronikus sebességszabályozóval, valamint külön jobb- és balkezesek számára kialakított kapcsológombbal van ellátva. A szerszámhoz hat csiszolólap tartozik. Ára bruttó 79,90 euró.

Az EnergyGrind-18VBL sarokcsiszoló fém munkadarabok vagy – speciális tartozékok felszerelésével – bármilyen más felület megmunkálására alkalmas. Sebességszabályozóval ellátott BRUSHLESS motorral, egy kiegészítő rezgéscsillapító fogantyúval és könnyen felszerelhető tárcsatokkal kerül forgalomba. Ára bruttó 139,90 euró.

Az EnergyBrush-18VBL csiszológép fa-, fém- és egyéb felületek csiszolására, polírozására és súrolására való. BRUSHLESS motorral és egy kiegészítő rezgéscsillapító fogantyúval rendelkezik. Sárgaréz bevonatú acél csiszolókefe tartozik hozzá. Ára bruttó 149,90 euró.

Az EnergyTool-18V multifunkciós szerszám bármilyen felület vágására, vésésére és csiszolására alkalmas. A szerszámhoz kiegészítő rezgéscsillapító fogantyú tartozik. A következő tartozékokkal kerül forgalomba: csiszolótalp, csiszolólapok, fa vágására alkalmas köralakú és egyenes fűrészlapok. Ára bruttó 89,90 euró.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!