Mielőtt KIAkadnál! Ez aztán a bulvár!

Liptai Claudia új társat választott magának

Liptai Claudiát talán senkinek sem kell bemutatni. A színész-műsorvezető több televíziós műsor háziasszonya is volt, az elmúlt hetekben pedig TV2-s karrierjének befejezésétől volt hangos a sajtó. Most pedig friss hír látott napvilágot vele kapcsolatban: Claudia ugyanis új társat választott magának. De persze nem kell megijedni, nem a férjét, Pataki Ádámot cserélte le… 

A napokban leplezték le a Duna Autónál Liptai Claudia új autóját, egy Kia Sportage-t. A médiaszemélyiség a cég márkafüggetlen tanácsadójának segítségével döntött választottja mellett, ami hű társa lesz a mindennapi közlekedésben.

Az első testközeli autós emlékem tizenéves koromból való” – mesélte Claudia. „A diszkóból sétáltam hazafelé már világosban, amikor elütött egy Trabant. A sérülés nyomai a mai napig látszanak a lábamon. Az eset azonban nem vette el a kedvemet az autózástól. Nagyon szeretek vezetni, de csakis megbízható, műszakilag kifogástalan, a lehető legtöbb biztonsági felszereltséggel rendelkező kocsival vagyok hajlandó közlekedni.” 

Korábban is egy SUV modellel közlekedtem, ami adottságainak köszönhetően tökéletesen kielégítette a helyigényünket (két gyerek mellett szükség is van erre), illetve mindenféle útviszonyok között képes volt közlekedni. Habár nagyon meg voltam elégedve vele, elérkezettnek láttam az időt, hogy lecseréljem. Szerettem volna ugyanebben a kategóriában maradni, de a mostani autópiaci kínálat már olyan széles, hogy képtelen voltam segítség nélkül dönteni. Ezért fordultam az Autóváros márkafüggetlen értékesítési tanácsadójához, aki az én elképzeléseimhez, igényeimhez igazodva több alternatívát is ajánlott. A részletes modellismertetők és tesztvezetések után végül az új Kia Sportage rabolta el a szívemet. Az észérvek mellett egy pici pluszt jelentett az is, hogy a férjemnek is ilyen autója van” – árulta el a TV2 egykori sztárműsorvezetője.

Liptai Claudia cukrászmester férjével, Pataki Ádámmal vette át választottját Markó Zoltántól, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi igazgatójától. Az új Kia Sportage letisztult és egyben merész formavilágával igazán stílusos megjelenést biztosít majd tulajdonosának – ami amúgy is jellemző rá.  Az autó az elejétől a végéig bővelkedik SUV jellemzőkben, a prémium minőséggel kivitelezett belső térnek köszönhetően pedig maximális komfortot biztosít. Ráadásul intelligensebb, mint valaha, hiszen párhuzamos és merőleges parkoláshoz is segítséget nyújtó parkolási rendszerrel, beépített WiFivel, valós idejű forgalmi információkat szolgáltató navigációval, innovatív vezeték nélküli töltővel és JBL hangrendszerrel is fel van szerelve.

A családom a legnagyobb ajándék az életemben, mindennél jobban vigyázok rá. Ezért se volt mindegy, milyen autót vásárolok. Hiszen nem csak a sajátom, hanem a gyermekeim és a férjem életét is erre a kocsira kell bíznom. A Duna Autóban pedig megtaláltam azt a partnert, akinél szintén bizalmi kérdés az autó, a biztonságos közlekedés. Így nyugodtan járjuk a várost és megyünk el hosszabb utakra is a családdal” – tette hozzá a médiaszemélyiség, aki így hivatalosan is csatlakozott a 30 éves múltra visszatekintő cég „Nekünk az autó bizalmi kérdés” társadalmi kampányához. Balesetmentes, biztonságos utat kívánunk Claudiának!