Hatvanévnyi inspiráció

A brit prémiumgyártó a MINI 60 Years Lifestyle Kollekcióval ünnepli fennállása jubileumi évfordulóját.

A MINI márkát lebilincselő történelme, időtlen varázsa és páratlanul iránymutató termékpalettája határozza meg. És noha első négykerekűjének világpremierje óta már kereken hatvan esztendő telt el, a brit prémiumgyártó a vezetési élmény, a magával ragadó dizájn és az egyediség tekintetében még ma is újabbnál újabb mércét állít fel. A márkára nemzedékek óta, egyedüliként jellemző gokartos vezetési élmény és ötletes helykihasználás eközben egyre nagyobb rajongótábort hódít meg. Fennállása jubileumi évfordulóján a MINI visszatekint az elmúlt hatvan év inspirációjára és egy olyan, félszáz darabból álló, exkluzív kollekciót mutat be, amelynek stílusát a márka ikonikus jegyei ihlették.

Az örökség és a kortárs megoldások találkozása: a ruházati termékek

A brit prémiumgyártó motorsport-múltjából merítve, a MINI 60 Years Lifestyle Kollekció a nőknek, a férfiaknak és a gyerekeknek egyaránt vadonatúj ruházati termékeket kínál. A MINI Stripe Pólóing (MINI Stripe T-Shirt) a női ruhák esetében az ikonikus British Green, míg a férfi darabok esetében Black árnyalatban készül. A pólóingeken látható egyenes vonalak eltérő élek mentén törnek meg, a 2018-2020-as MINI Lifestyle Kollekcióban bemutatott Coral szín és az élénk Lemon szín kettősében. A MINI Car Print Pólóingek (MINI Car Print T-Shirts) a klasszikus Mini stílusos motívumait viselik, a MINI Vintage Logo Pólóingek (MINI Vintage Logo T-Shirt) pedig – amelyek a gyerekek számára is elérhetők – a márka eredeti, babérkoszorúval díszített logójával szimbolizálják a közutakon és a versenypályákon egyaránt átélhető vezetési élményt.

Kiegészítők: a hűsítő megoldásoktól az abszolút kívánatos termékekig

MINI Colour Block Ice Tea Kancsó (MINI Colour Block Ice Tea Jug) és a MINI Colour Block Ice Tea Bögrék (MINI Colour Block Ice Tea Mugs) még a tikkasztó nyári hőségben is tökéletes hűsítő megoldásként szolgálnak. Mindkét kiegészítő Black, Coral és Green színárnyalatban válik elérhetővé. Az élénk Coral színű labdákkal érkező MINI Beach Tenisz Szett (MINI Beach Tennis Set) a strandra járó minden korosztálynak felhőtlen tengerparti élményeket garantál. Generációkon átívelő szenvedély: ez a közös a MINI-ben és a futballban, és mint ilyen, a stílusos MINI Football is ezt az érzést közvetíti.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!

Oldalak: 1 2