Hiszi a piszi… Használt autók prémium köntösben

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW és MINI szalonja után, a Könyves Kálmán körúton nyitotta meg kapuit a Wallis Motor prémium szolgáltatásokat és minden kényelmet kiszolgáló szalonkörülményeket kínáló új egysége, a Wallis Prémium Használtautó Center. A BMW Premium Selection modellek, valamint a Wallis Motor Pest és Duna szigorú minőségellenőrzésen átesett használtautó kínálatban már hónapok óta válogathatnak a szalon vendégei.

A tavalyi év őszétől, közel 60 prémium kategóriás használt gépkocsi várja a Wallis Motor Duna új bemutatótermének ügyfeleit. A budapesti Könyves Kálmán körúton megnyílt Wallis Prémium Használtautó Centerben, ahol BMW Premium Selection modellek és a Wallis Motor Pest, valamint a Wallis Motor Duna BMW és egyéb márkák használtautó kínálatának darabjai érhetőek el, a prémium újautó kereskedésekre jellemző miliővel, kényelemmel és szolgáltatáskínálattal találkozhatnak a vásárlók, ami egyedülálló az országban és a közép-kelet-európai régióban is. Az új, a BMW legújabb arculati előírásai szerint kialakított egység egyedülálló méretű használtautó kínálatot jelent Magyarországon, így az ügyfelek 24 hónapos jótállással, igazolt járműtörténettel, 6 hónap vagy 10 000 km-ig újszerű állapotra szervizelt széles választékból tallózhatnak. A BMW Premium Selection mellett a MINI Használtautó Next program is az elsők között érhető el a Wallisnál az országban, melynek keretében a MINI modellekhez is a BMW Premium Selection kínálatánál megismert előnyök és szolgáltatások társulnak majd. A szalonban 8 autó állítható ki egyszerre, 3 értékesítő, 3 innovatívan felszerelt értékesítési tárgyaló sarokban szolgálja ki az ügyfeleket, ahol a BMW saját márkás Isetta kávézója segíti a várakozás kényelmét. A gondosan összeállított, folyamatosan tréningezett értékesítői csapat prezentációjában, a telephelyen további közel 50 db autó tekinthető meg a márkákhoz méltó rendezett környezetben.

A használtautó kereskedelem a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett AutoWallis Csoportba tartozó Wallis Motor Pest és Wallis Motor Duna autó értékesítési árbevételének mintegy 18 százalékát adja és az elmúlt években folyamatosan a piaci átlag felett növekedett. Antal Péter, a két márkakereskedés ügyvezetője kiemelte, hogy 2018-ban a két márkakereskedés több, mint 550 darab használt járművet értékesített, amit az új szalon megnyitásával 2019-ben, a tervek szerint szeretnének jelentősen túlteljesíteni.

„Örömükre szolgál, hogy egy a maga nemében egyedülálló, prémium használtautókat kínáló szalon megnyitóján vagyunk, mely megfelelően képviseli a BMW Group márkáit itt a Könyves Kálmán körúton. A BMW Group Magyarországon 2018-ban minden értékesítési rekordot megdöntött és a 2019-es esztendő is nagyon ígéretesen kezdődik, miközben soha nem látott számú új modellt vezetünk be a piacra. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy továbbra is az ügyfeleink állnak a fókuszban, akik az új Prémium Használtautó Centrumban további szolgáltatásokat kapnak majd. Célunk, hogy a lehető legjobb minőségű, igazolt eredetű, garanciát is kínáló használt autók gazdagítsák a magyar autóparkot, mely a vásárlók további elégedettségét szolgálja majd. A Wallis Motor új létesítménye új lehetőséget jelent, így biztosak vagyunk abban, hogy egy ilyen remek partnerrel mind a BMW Premium Selection, mind a MINI Használtautó Next szolgáltatások további sikereket hoznak a márkáinknak” – mondta el Massimilaino Di Silvestre, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója a megnyitó alkalmával.