Nemzetközi rendezvénysorozattal ünnepel idén a százesztendős Citroen

EGY ÚTTÖRŐ MÁRKA 100. SZÜLETÉSNAPJA

A Citroën alapításának századik évfordulóján egy olyan márkát ünnepelünk, amelyik kezdettől fáradhatatlanul kutatja az autózás jövőjét, és mindig az adott kor elvárásainak megfelelő innovatív megoldásokat kínál. A márka a centenárium alkalmából a jövő autójáról való vízióját 2 egyedülálló tanulmányautó formájában mutatja be:

  • #1. TANULMÁNY (február)
    A februárban leleplezett és elsőként a márciusi genfi autószalonon kiállított első tanulmány a Citroën városi közlekedésről vallott elképzelését testesíti meg.
  • #2. TANULMÁNY (május)
    A májusban leleplezésre kerülő és elsőként a párizsi Vivatech kiállításon bemutatkozó második tanulmány a kényelem Citroën-féle értelmezéséről ad képet.

EGY IKONIKUS MÁRKA 100. SZÜLETÉSNAPJA

A Citroën alapításának századik évfordulóján azonban nem csak egy márkát ünnepelünk. Egy merészségéről, kreativitásáról és a francia életstílusról híres népszerű ikon előtt is tisztelgünk, mely legendás modelljei, egyedi kommunikációja és emlékezetes sporteredményei révén szerte a világon elismerést vívott ki magának. Ezek a tulajdonságok 100 éve a Citroën sajátos identitásának részei, és a márka a centenárium alkalmával külön is megemlékezik róluk:

  • MÁRKAKAMPÁNY ÚJ VÁLTOZATBAN (2018.  december 30. óta a tévében)
    A 2018. márciusban készített első rész után a Citroën márkakampánya a centenárium alkalmával most új változatban jelentkezik. Négy új jelenetben is láthatjuk majd az időutazó autóstoppost. A kampányfilmben a márka történetétől elválaszthatatlan személyiségek is felbukkannak majd: a híres reklámszakember Jacques Séguéla egy DS fedélzetén, Sébastien Loeb pedig a Xsara WRC-jében. Az új reklámfilm hosszú verziója a YouTube-on tekinthető meg: https://youtu.be/PSfN7d6eI3k .
  • „ORIGINS” GYŰJTŐI KIADÁS (januártól)
    Az „Origins” gyűjtői kiadás egy speciális széria, mely kifejezetten a centenáriumra, nemzetközi forgalmazásra készült. A Citroën C1, C3, C3 Aircross kompakt SUV, új C4 Cactus limuzin, C4/Grand C4 SpaceTourer és C-Elysée modelleket tartalmazó gyűjtői kiadás többek között különleges színvilágával és anyagválasztásával tűnik ki, így például a karosszériát díszítő „Origins since 1919” felirattal harmonizáló bronzszínű elemekkel. Az érintett modellek Franciaországban már most rendelhetők, kivéve a C1-et és a C3 Aircrosst, melyek a második negyedévtől kerülnek forgalmazásra. Magyarországon a C3, C3 Aircross és C4 Cactus modellek lesznek elérhetőek ebben a különleges kiadásban. Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=2NF0xGY4tWg&feature=youtu.be

https://egyszermarlattamautot.hu/tag/esemenysorozat/