Nesze semmi!

A MINI John Cooper Works GP modell egyelőre nem vásárolható meg, de legalább gyorsabb és erősebb, mint eddig bármikor

A brit prémiumgyártó bejelenti extrém sportos modellje vadonatúj, 2020-ban debütáló változatát. A motorsport élvonalában tökéletesített MINI John Cooper Works technológiával felvértezett négyhengeres, turbófeltöltésű erőforrás több mint 220 kW / 300 lóerő maximális teljesítménye a négy keréken átélhető menetdinamika és az abszolút vezetési élmény új dimenziójával kecsegtet.

A MINI márkanév és a GP rövidítés összecsengése az autóversenyek minden megszállottjának és a brit prémiumgyártó összes rajongójának szívverését felgyorsítja. Ráadásul amióta a John Cooper Works típusnév is eme rendkívüli modelljelölés mérföldköve lett, az azonnali reakció nem más, mint a zsigerig hatoló izgalom, amely egy kivételesen exkluzív modell érkezését sejteti. És nem ok nélkül: az új MINI John Cooper Works GP már jövőre feltépi a világ aszfaltcsíkjait és megbabonázza a vérpezsdítő teljesítményre éhező közönséget. A modellpaletta legkeményebb élsportolójának új változatát egy MINI TwinPower Turbo technológiával dolgozó, négyhengeres benzinmotor hozza lendületbe, több mint 220 kW / 300 lóerő maximális teljesítménnyel, amely az újdonságot egy csapásra a sorozatgyártásban valaha kínált leggyorsabb és legerősebb MINI modellé emeli. Az új MINI John Cooper Works GP piaci premierje ugyanakkor célközönségét is extrém gyors döntésre készteti, hiszen az újdonság egy mindössze 3 000 példányban legyártott limitált szériaként lát napvilágot.

Bárki, aki esélyt kap rá, hogy ezen exkluzív, extrém sportos négykerekű volánja mögé üljön, az intenzív vezetési élmény legőszintébb formájával és kompromisszumoktól mentes versenyautó-élménnyel gazdagodik. Mindezt már 2017 szeptemberében megígérte a rajongóknak az újdonságot előrevetítő MINI John Cooper Works GP tanulmányautó, amely erőteljes érzelmeket kiváltó megjelenésével a 67. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon ünnepelte világpremierjét. A koncepció hatalmas első és hátsó lökhárítója, a tetőre erősített látványos légterelő szárny és a könnyűszerkezetes anyagok átfogó használata kétséget sem hagyott a modell sportos kvalitásai felől.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!