Ez nem vicc! 100 év a kényelem jegyében

Az új C5 Aircross SUV modellel a Citroën töretlenül folytatja az utazási kényelmet szolgáló innovációk bevezetését, amely már 100 éves múltra tekint vissza. A rendkívül jól variálható új C5 Aircross SUV, többek között a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésnek® és az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően újfajta komfort élményt kínál. Ezzel ékes bizonyítéka annak, hogy a Citroën továbbra is az utazási kényelem növelésére törekszik. Fennállásának első évszázada alatt a márka arra törekedett, hogy a kényelemre összpontosító, rendkívüli utazási élményt kínáljon. Az innovációk egész során keresztül elért egyedülálló, különleges kényelem, amely immár 1919 óta jellemzi a Citroënt, a márka igazi védjegyévé vált. A Citroën ma erre a történeti örökségre építi fel az ügyfelektől kapott inspiráció hatására elindított Citroën Advanced Comfort® programját, alapot teremtve a teljes körű, modern kényelemnek, melynek négy fő pillére: a gördülési kényelem, az utazási kényelem, a használati kényelem és a „lelki” kényelem.

A kényelem fogalma gyakran kapcsolódott össze a hívogató ülések, valamint az útegyenetlenségeket elnyelő, gödröket elsimító, és az utasokat az úthibáktól megvédő felfüggesztések kidolgozásával. Ma már többet várnak el az ügyfelek: teljes körű, modern, újragondolt kényelmet, az utazásra csábítás újfajta módját, mind a vezető, mind az utasok számára.

A Citroën mindig is nagy hangsúlyt fektetett a gördülési kényelem két fontos tényezőjére: a felfüggesztésre és az ülésekre. A Citroën kényelem megközelítése azonban számos egyéb elemet foglal magában, és közvetlenül a jó közérzet biztosítására Története során a Citroën mindig úttörő szerepet játszott a kényelmet szolgáló újítások terén, mint például a hidropneumatikus felfüggesztés, az ülések, az utastérben található vezérlőgombok ergonómiája, a karosszériák áramvonalassága, az autók forradalmian új felépítése, vagy az utastérben felhasznált újfajta anyagok. Ezek közül több is hozzájárult a kényelem Citroën által elképzelt modern megközelítéséhez.

Annak érdekében, hogy a XXI. században biztos gyökeret verjen a kényelemnek ez a fajta globális megközelítése, a márka úgy döntött, hogy egy új fejlesztési projekt, a Citroën Advanced Comfort® program keretében kamatoztatja a kényelem terén szerzett szakértelmét. Ennek a programnak négy fő célja van:

  • Megvédeni az utasokat a zavaró külső hatásoktól, mind a felfüggesztés rezgései, mind a zajszint tekintetében, hogy úgy érezzék magukat egy Citroënben, mint egy védőburokban. Ez a gördülési kényelem;
  • Az utazás megkönnyítése a tágas terekkel, a praktikus rakodóhelyekkel és a belső tér ötletes kialakításával.
    Ez az utazási kényelem;
  • Megkönnyíteni a gépkocsi és az abba beépített berendezések használatát az intuitív technológiákkal, a mindennapi közlekedés során hasznos, vezetést segítő rendszerekkel, valamint a digitális eszközöknek az utasok és az autó közötti zökkenőmentes használatával. Ez a használati kényelem;
  • A vezető lelki nyugalmának biztosítása a vezetés segítésével, az információk oly módon történő szervezésével, hogy csak a ténylegesen hasznos információk jelenjenek meg, valamint a belső tér megnyugtató hangulatot árasztó kialakításával. Ez a lelki kényelem.

A Citroën Advanced Comfort® program mindegyik témaköre olyan újításokra épül, melyek az elmúlt 99 év során nagyban hozzájárultak a márka kényelem terén megszerzett hírnevéhez.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!
LAPOZZ A KÖVETKEZŐ OLDALRA!