A Lexus Quarterback Safety System+ hatásosabban óvja az amerikaifoci irányítót, mint az eddigi védőfelszerelés

PASSZTÁMOGATÁS – 360 FOKOS PASSZOLÁSSEGÍTŐ KAMERA

A passzolás nem könnyű feladat az irányítók számára. Miközben egyre fogy a tér körülöttük, egy idő után szinte már lehetetlen megoldani. A Lexus korszerű 360 fokos passzolássegítő kamerájának segítségével azonban az irányítók madártávlatból tekinthetik át a rendelkezésükre álló területet és az őket körbezáró ellenfeleket, és így több idejük marad kitörni közülük, és megtalálni az optimális pozíciót a labda eldobásához.

MENEKÜLÉSI ÚTVONAL TERVEZŐ – SCRAMBLE MAPS

Az irányítók igencsak régóta kényszerülnek arra, hogy az életükért fussanak, amikor meghiúsul egy-egy játék. A szabadalmaztatott Scramble Maps funkcióknak köszönhetően ennek a nyomasztó gyakorlatnak immár vége: mostantól egy élőben kivetített térképen látják a szabad területhez vezető legbiztonságosabb útvonalat, ahol sértetlenül kivonhatják magukat a játékból.

A LEGBIZTONSÁGOSABB KIÚT A PÁLYÁRÓL – UX QB FUVAR

A veszély persze még nem múlik el, amikor az irányító a negyedik támadás után az oldalvonal felé kocog, hogy a puntoló csapat bejöhessen a pályára – előfordulhat ugyanis, hogy ilyenkor saját csapattaggal ütközik. Mivel a a Lexus UX-ben szériafelszereltség a Lexus Safety System + 2.0, keresve sem találhatnánk jobb megoldás arra, hogy törékeny irányítónkat eljuttassuk az oldalvonal túloldalának biztonságába.

A PÁLYÁTÓL A GARÁZSIG

Mindenki megérdemli, hogy biztonságban érezhesse magát – különösen az irányítók. Ahhoz, hogy imádott irányítóinkhoz hasonlóan Önök is átélhessék a kategóriájában kimagaslónak számító aktív biztonság nyújtotta magabiztosságot, próbálják ki a legelső Lexus UX modellt, amely új távlatokat nyit a luxus crossoverek világában.