Tudod-e, milyen autó illik hozzád?

Alig egy nappal ezelőtt már említettük, hogy csillagjegyünk meghatározza vezetési szokásainkat.

Nos, az asztrológusok szerint az is megállapítható, milyen autó illik hozzánk.

A Kos jegy szülöttei igazán tevékenyek, ezért olyan típust ideális választaniuk, amivel bárhol könnyen közlekedhetnek, parkolhatnak. Valami kisautó kell neki.

A Bika számára a stabilitás, a biztonságérzet, a kényelem, és
az emberekkel való kapcsolattartás a meghatározó. Ezeket a tulajdonságokat figyeli autóválasztáskor is.

Az Ikrek jegy szülötte igencsak spontán vérmérsékletúek. A részleteket ráér később tisztázni… Tehát egy menő sportautó tökéletes választás lehet!

A Rák előszeretettel veszi körül magát barátokkal és a családtagjaival és a biztonság is fontos érték számára. Egy hatszemélyes családi autóba biztos minden családtagja befér.

Az Oroszlán szenvedélyes, szívesen van a társaság középpontjában, szereti, ha mindenféle cuccokból övé a legmenőbb, kerüljön bármennyibe is – így van az autókkal is…

A Szűz elemző módszerrel gondolkodik, és szeret elveszni a részletekben. Nem véletlenül tartják perfekcionistának. Az autóját is ez jellemzi.

A Mérleg számára az egyensúly és az esztétika képezik az értéket. Azt kedveli, ami kényelmes, és igen szívesen köt kompromisszumokat is ezért a kocsiválasztás terén.

A Skorpió csillagjegy születtei, mások számára sokszor rejtélyesek. Bár elsőre nyugodtnak tűnnek, de aki megismeri őket, szembesül vele, hogy belül szenvedélyesek. Méregdrága csoda éppúgy illik hozzá, mint egy agyonhasznált járgány.

A Nyilas spontán és szabadságszerető, mindig az aktuális lehetőségekhez igazodik, bármit hoz is az élet. Szíve szerint luxusautót választana, de ha ezt nem enegdi a péztárca, akkor strapabíró járgányt vesz.

A Bak célratörően gondolkodik és bátor, ugyanakkor kevésbé hivalkodó természetű. Komoly személyiségéhez egy megbízható és elegáns autó illik.

A Vízöntők szívesen próbálnak ki új dolgokat. Amit már ismernek, azt unják, és szeretik maguk megtapasztalni az újdonságokat. Olyan autót választ, ami a hobbijának is megfelel, és elegendő hely van benne a hosszú utazásokhoz is.

A Halak szívesen álmodoznak ahelyett, hogy a mindennapi élet problémáival foglalkoznának. Érzelmes természete révén, esztétikus autójához is kötődik.

A sztorinak ezzel nincs azonban vége, mivel február 4-től napi közlekedési horoszkóppal jelentkezünk!!!