Exkluzív Ducati Motor modellek a Shellnél


Idén nyáron izgalmas motor modellekkel gazdagodhatnak azok a vásárlók, akik a Shell kúton tankolás során használják ClubSmart kártyájukat. A különleges motor modell kollekcióval a Shell a Ducatihoz fűződő 20 éves technikai partnerségét ünnepli.
A Shell és a Ducati partnerkapcsolata 1999-ben kezdődött, amikor a két csapat egyesítette erejét, hogy közösen induljanak először a Superbike-, majd később pedig a MotoGP világbajnokságon is. Ez az együttműködés több mint 150 győzelmet hozott a Ducatinak, amely mára a világ egyik legerősebb és legsikeresebb motorkerékpár-versenyző csapatává vált.
A két vállalat technikai partnerkapcsolata felbecsülhetetlen jelentőségű a Shell országúti, nagy teljesítményű termékeinek fejlesztésében is. A Ducatival a MotoGP-ben és a Superbike-ban végzett munka ideális tesztelési környezetet teremt Shell V-Power üzemanyagok és a Shell Advance motorkerékpár-kenőanyagok fejlesztéséhez. Ezáltal az innováció és a technológia sikertermékei a versenypályáról közvetlenül az országútra kerülhetnek.
A 20 éves közös munka megünnepléseként kedveskedik a Shell a vásárlóinak idén nyáron a különleges Ducati Motor kollekcióval. A 6 darabos válogatás ékköve az ikonikus Ducati Desmosedici GP 18 versenymotor, amelynek ereje és sebessége egyaránt legendás.
A kollekció egy-egy darabjának megszerzéséhez, nincs más teendő, mint betérni egy Shell töltőállomásra, ahol már 25 liter üzemanyag vásárlása elég ahhoz, hogy a Shell V-Power üzemanyagok esetén kettő, a Shell FuelSave és a Shell AutoGas üzemanyagok vásárlása esetén pedig egy matricával bővüljön a pontgyűjtő füzet. Összesen csupán négy matrica, és egy Shell ClubSmart kártya szükséges ahhoz, hogy kedvezményes áron, a Ducati GP18 motor modellt már 795 Ft-ért vagy a további 5 Ducati Motor modell bármelyikét már 595 Ft-ért hazavihessük.
A Shell töltőállomásokon 2019. szeptember 8-ig hat 1:18-as Ducati modell érhető el: Ducati Desmosedici GP 18, Scrambler Ducati Icon, Ducati 1199 Superleggera, Ducati XDiavel S, Ducati Monster 900, Ducati Hypermotard SP, amelyeket kizárólag a ClubSmart kártya használata során lehet megszerezni.