Tudtad? Fénytechnikában is a legjobbat kapta az AMTS idei nyereményautója

Mindenki szeme láttára, alig négy nap leforgása alatt épült át az Automobil és Tuning Show idei nyereményautója a WestEnd City Center alsó szintjén, a Millennium udvarban. A megfeszített munka eredményeképpen teljesen átalakult Ford Mustang Coupé számos minőségi alkatrészt kapott, ez alól pedig a fénytechnika sem volt kivétel.

Az AMTS nyilvános autóépítése hosszú évek óta bevett hagyomány már, ahogyan az is, hogy az elkészült autócsoda a március 22-24. között megrendezésre kerülő show valamely látogatójának tulajdona lesz. Hasonlóan az előző évekhez, a Ford Mustang is kisorsolásra kerül a rendezvény keretei között, a játékra pedig bárki nevezhet, aki felnőtt, vagy családi jegyet vásárol az AMTS-re.

A nyereményautó a fenti OSRAM termékeket kapta

Izzók tekintetében az OSRAM látta el az autót minőségi alkatrészekkel, melyek ugyan csak az átépítést követően kerültek a helyükre, de a márka más téren is segítette a munkálatokat: Patrik végig az OSRAM akkumulátorral felszerelt LEDinspect HEADLAMP 300 típusú fejlámpájával dolgozott, ami jól is jött a napok végén, a korai sötétedés okozta félhomályban. A 75%-os szögbeállításával a fejlámpa 300 megvilágítja a használó előtti teret. A kiváló minőségű LED az integrált akkumulátorral 300 lumen fényárammal 2-3 órát, 60 lumennel 10 óráig világíthat.

Ez a kompakt, nagy teljesítményű LED-es szerelőlámpa sokféleképpen használható munkaeszközként. Kényelmes kialakítása és 6000 Kelvin színhőmérsékletű fénye lehetővé teszi a kényelmes és precíz munkát. Különösen praktikus: a horog 270 fokban elforgatható, a lámpatest pedig egyszerűen újratölthető az USB porton keresztül, DC és AC csatlakozással. 

Az OSRAM LEDinspect HEADLAMP 300 fejlámpa nagy segítség volt a félhomályban

A fejlámpa mellett, az elegáns, zsebben elférő, professzionális OSRAM aluminium LEDinspect® PRO POCKET 280 zseblámpa is segítette a munkálatokat. 280 lumenes fő fényerejével és 70 lumen spot—fényerővel ez a nagy teljesítményű LED-es lámpa sokoldalú és kényelmes munkaeszközként szolgál a preciziós munkavégzéshez. A kis méretű LED-es szerelőlámpa 6 000 kelvin színhőmérsékletű, 3+1 nagy teljesítméyű LED-del, beépített akkumulátorral és dokkoló állomással rendelkezik. Rögzíthető akasztóval, brutál erős mágnessel vagy csíptetővel, így munkavégzés közben minkét kéz szabadon marad. 

Gyakorlatilag bárhova rögzíthető: a LEDinspect® PRO POCKET 280 zseblámpa professzionális partner a műhleyben

A Mustang első lámpatesteibe a NIGHT BREAKER® LASER HALOGÉN NEXT GENERATION fényszóróizzói kerültek. Ezek az OSRAM legfényesebb halogén izzói, melyek nagyságrendekkel jobb látást és láthatóságot biztosítanak. A fényforrások akár 150%-kal több és 20%-kal fehérebb fényt nyújtanak a hagyományos (ECE R98/R99 minimum követelményeit teljesítő) izzókhoz képest. Az általuk generált, akár 150 méter hosszú fénykéve nagyobb biztonságot, a veszélyek és akadályok gyorsabb észlelését eredményezik.

Az első lámpa felkészül a NIGHT BREAKER LASER halogén izzók fogadására

Helyzetjelzők, középső féklámpa, valamint rendszámtábla-világítás terén a COOL BLUE® INTENSE W5W segédizzói kerültek beépítésre. Az izzók kékes-fehér, xenon hatású fényükkel modern, stílusos megjelenést, nagyobb kontrasztot biztosítanak.

A COOL BLUE® INTENSE W5W nem csak a színében tér el a hagyományos izzóktól

A csomagtér fényforrásai terén az OSRAM LEDriving Standard LED jelzőizzóira esett a választás. A LEDriving STANDARD szoffita lámpák ideális cserelehetőséget kínálnak a hagyományos belső világításhoz. Ezek a LED-es retrofit lámpák két különböző színben érhetők el, a színhőmérséklet 6000 vagy 6700 Kelvin és kompatibilisek az összes hagyományos lámpafoglalattal. 

Látható a különbség: a bal oldali lámpatest már az OSRAM fényforrásaival szerelve

Az AMTS csapata a minőséget választotta a nyereményautó fényforrásai tekintetében is. Állandó partnerük, az OSRAM kiváló termékei itthon is elérhetők, a beszerzésükhöz pedig szívből ajánljuk a márka legnagyobb hazai e-kereskedőjét, a Lumenet.hu fényforrás webáruházat – mindig remek árakért és kedvezményekért látogass el hozzájuk!

Az OSRAM termékei az AMTS idején megvásárolhatóak a METEOR CEE standján is: A pavilon 61. stand.

A Ford Mustang pedig március 24-én, délután 4 órakor kerül kisorsolásra a Hungexpón, az AMTS nagyszínpadán az “A” pavilonban.